Таро & Любовта IV

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Благодаря ви много за мненията :hug:
      Първата карта определено описва мен в ситуацията.Чела съм тук във форума ,че 6 Пентакли е добра карта,особено на последна позиция ,а 2 Пентакли е преминаването от едното състояние в другото.Все пак, ако има развитие ще се похваля :rolleyes:
    • Здравейте ,нова съм във форума. За първи път пиша ,още не съм го разгледала напълно. Теглих карти по подобен въпрос от друга участничка. Какво означавам за него?
      Девет жезли Умереност Крал меч

Ще се радвам да прочета мненията ви.
    • lina13 wrote:

Здравейте ,нова съм във форума. За първи път пиша ,още не съм го разгледала напълно. Теглих карти по подобен въпрос от друга участничка. Какво означавам за него?
      Девет жезли Умереност Крал меч

Ще се радвам да прочета мненията ви.
      Здравейте и добре дошла във форума. Много е важно първо вие да изкажете мнение, анализирайки картите си.
    • Защита и търпение , които проявява , но не знам дали относно мен. Нещо и като отчуждение а с Умереността е опит да се изгладят противоречия и намиране на баланс. С крал меч обаче е сдържан и хладен.
    • Здравейте, нова съм във форума и съвсем начинаеща в таро. Чета ви и научавам много полезни неща. Поводът да пише е,че ме затрудняват карти по един въпрос и бих се радвала ако получа насоки как да ги интерпретирам.
      Въпросът е какви са причините до момента да няма сериозни отношения между мен и определн човек/
      Докато месих картите изпаднаха : Умереността , 7 меча, Крал чаши
      Изтеглените карти са : Паж пентакли, ас пентакли , 9 пентакли.
      Много ме объркват ас пентакли и 9 пентакли. Още повече, че ас пентакли от почти година фигурира в почти всеки един въпрос, който задам. Докато 9 пентакли много рядко. Относно изпадналите карти ме притесняват 7 меча в комбинация с Крал чаши, което ми изглежда като някаква подлост, измама, манипулация. Нещо, което не е съвсем чисто.
      Мисля,че паж пентакли показва това, че съм незряла достатъчно , за да получа това , за което мечтая. Имам усещане, че има някаква извънчовешка причина да не сме заедно с ас пентакли и 9 пентакли. Има голяма вероятност да пиша глупости, но все още се опитвам се уча какво ми показват картите.
      Ще съм благодарна ако ми помогнете с комбинацията.