Pinned Публичен чат IV
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
-
:umiramotsmqh:
-
Trick wrote:
:umiramotsmqh:
-
Момичета, някой ваксиниран ли е? Какво мислите за ваксините? Аз бях на мнение, че ще пропусна, защото имам добър имунитет, но нещо започвам да се паникьосвам от случващото се и обмислят вредите и ползите от ваксинация срещу Covid-19.
-
Ейй как ми липсва форумът ! Айде по-често да пишем тук пак. И аз миисля, че имам добър имунитет, не смятам да се ваксинирам с тая измслена според мен и ненужна ваксина."— А сега ми кажи защо говориш непрекъснато за добри хора? Ти да не би всички да наричаш така!
— Всички — отвърна арестантът, — зли хора на света няма.
— За пръв път чувам такова нещо — усмихна се Пилат..." -
Ваксинирах се с ваксината на Pfizer. Големи колебания имах и още не съм сигурна, че постъпих правилно, но стореното - сторено. Все си мисля, че ако тази пандемия се беше развила през 70-те години на миналия век, никой нямаше да се пита дали са се ваксинира. Толкова други ваксини имаме, че тази едва ли е big deal. Четох как през 1947 Ню Йорк е провел масова ваксинация за вариола на 6 милионното си население само за месец. Въобще достъпността на информацията и възможността всеки да изказва мнение не спомага за преодоляване на каквато и да е криза, все по-сложно ми се струва битието и тайничко копнея за простотата на детството. Сигурно остарявам...
-
Слънцето ми омръзна вече да изригва цяла година... Всяко изригване и магнитна буря ме смазват. Това да ги чувстваш тея енергии е голямо мъчение..
-
Да, имаше ся тая вечер силно клас X 1.22 изригване, spaceweatherlive.com/en/solar-activity/solar-flares.html Още преди това почнаха да ми пищят ушите все едно улавям сигнали от космоса... Знаех си, че ще ме изпращи яко.
-
-
-
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 1
1 Guest