Таро и Работа

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Честит празник ,момичета!
      Отново се появявам с нови гледания.
      Така някои от вас знаят,че миналата година минах през доста трудности да си намеря издателство,което да издаде моя книга. След препятствията хаха успях ,но оттогава е едно затишие на фронта.Имах си проблеми с това издателство и така и не успях да променя курса на събитията,не можах да променя статуковото...както картите се бяха изразили тогава.

Мисля,че е време да открия ново издателство ,защото имам прекрасни идеи за една поредица...както и да е. Няма да навлизам повече в подробности. Ето какво каза Таро.

Книгата ми ще бъде ли издадена до 3 месеца?

1.Асо Пентакли 2.Паж Мечове 3.Паж Пентакли
      Изпадат Рицар жезли и 6 жезли.
      Асо Пентакли тук мисля,че ясно показва коя е моята едничка цел! А именно да я издам тая книга !! Иска ми се да повярвам,че Паж Мечове ще е успешен изход от заплетената ситуация (цитат изнамерен из сайта),но най-вероятно представя мен - нетърпелива,ината и опитваща се да влезе в комуникация с различни издателства. Паж Пентакли до сега не ме е разочаровал в гледания, почти винаги ми е давал резултат,въпроса е дали няма да отнеме повече от зададеното време във въпроса? Много добре знам,че пентаклите не са от най-бързите карти в колодата.
      От изпадналите карти имам надежда за раздвижване и може би ще се стигне до осъществяването на тази моя цел...

Ще намеря ли издателство с което да работим в по-дълъг план?
      1.Магьосникът 2.7 меча 3.Глупакът
      Изпадат Колелото на съдбата и 9 Пентакли (по-скоро изхвърчат)
      Имам чувството,че картите само където не ми крещят "престани с тая наивност!"- това по Глупакът.Какво да кажа...зор ще е. Тия 7 меча, хората се чудят как да те изработят и да избягат на пръсти. А работата (Магьосникът) сякаш остава недооценена. Имам някаква надежда де ...за ново начало.Дано това колело се завърти и да донесе нещо по-добро!

Вие какво мислите? Аз съм доста пристрастна...ама доста. Разчитам на друго мнение. :)
    • Mona wrote:

Kalistro wrote:

Mona wrote:

Kalistro wrote:

Ще се срещна ли с Х до края на седмицата?
      9 пентакли, Асо жезли, Асо меча

Имам желание (9 пентакли), имам и идея как да подходя (Асо жезли) и започвам да изпълнявам замисленото (Асо меч). Комбинацията от двете аса не ми е ясна. Мисля, че тези карти не указват осъществяване на срещата, а само силното желание тя да се състои.
      да те питам нещо, за този същият човек, някога падала ли ти се е картата Дяволът? и в какви комбинации?
      Да, макар да нямам никаква идея защо питаш и как си разбрала. На първа позиция, не помня комбинациите, тогава реших, че е свързана с моето отричане на случващото се и на последна съм я виздала - пак я свързвах с моите страхове.
      имам все пак някакъв опит в Таро :D и разбрах
      та, има комбинации в Таро, които изискват повече бекграунд, преди да се дават анализи и заключения, още повече, че това е ситуация, с която лично не съм се занимавала, но обещава да е различна, по моето разбиране за различност. а и тук не говорим за карти-сенки, все още не, а за драматични опити в търсене на истината

основният показател за това е наличието на 9 пентакли в комбинация с Ас-а, но все пак, сме на границата, защото няма нито Ас чаши, нито Ас пентакли, т.е. не сме достигнали до драматичната нула (така наричам невъзможността за вземане на решения относно лични отношения)

100% имаш повторяеми комбинации от малките дворцови аркани и кои са те? Дяволът е бил до дворцови карти, присъствието на Силата също е от значение. И още нещо: колко време продължава това?

искам да кажа следното: не важно какво пита човекът, а какво картите отговарят, понякога това е цял сериал, както е тук

Mona wrote:

Попитай картите какво ответната страна очаква от теб.

Mona wrote:

Kalistro wrote:

Какво очаква от мен?

5 меча, Крал пентакли, Кралица меча
      Да се покажа като равностоен противник? Да разреша възникнал проблем?
      Има сигнали в поведението ти, които го смущават и то свързани с минали неща. Притеснения, свързани с доверието.Изобщо нещата не стоят на ниво противници, това е твоето мислене и то в тая ситуация не е печелившо. Поскрий рогата.
      Здравейте, преди няколко дни пак се срещнах с човека, за когото питах в горните цитати. Живеех с убеждението, че той не знае много за мен и въпреки, че си давах сметка, че Мона не греши, се чудех какво може да има предвид. Е, оказа се - той ми го каза, че много добре си ме спомня от спорадични срещи преди 20-тина години и тогава съм му направила лошо впечатление. И това била причината да е резервиран към мен.
      Просто исках да споделя с вас.
    • Познато момиче е кандидатстудентка. Кандидатства много търсена специалност с два изпита. Резултатите са умерено добри, но пък и на другите кандидати не са зашеметяващи. Другата седмица чака класиране. Има възможност да учи, ако я приемат, държавна поръчка или платено обучение - последното не е много сигурно, защото не се знае дали ще обявят места.
      Първо попитах "Ще я приемат ли в университета, в който кандидатства по желаната специалност?".
      Изтеглих:
      Колелото на съдбата, 9 пентакли, Паж чаши

Видя ми се твърде хубаво - няма да е веднага (от първо класиране), поради 9 пентакли, но мисля, че ще я приемат - ще получи известие по пажа. По Колелото мисля, че е предопределено един вид.

После попитах "Каква е ситуацията около нейното кандидатстване?" И тук изтеглих карти, които нямат нищо общо с първите:
      10 жезли, Дявол, 8 меча

Напрегната подготовка, до изнемога, пряко сили и ужасен, вцепеняващ страх. Това, което ме впечатли е противопоставянето между ведрите карти от първия въпрос и тези от втория.
    • Kalistro wrote:

Познато момиче е кандидатстудентка. Кандидатства много търсена специалност с два изпита. Резултатите са умерено добри, но пък и на другите кандидати не са зашеметяващи. Другата седмица чака класиране. Има възможност да учи, ако я приемат, държавна поръчка или платено обучение - последното не е много сигурно, защото не се знае дали ще обявят места.
      Първо попитах "Ще я приемат ли в университета, в който кандидатства по желаната специалност?".
      Изтеглих:
      Колелото на съдбата, 9 пентакли, Паж чаши

Видя ми се твърде хубаво - няма да е веднага (от първо класиране), поради 9 пентакли, но мисля, че ще я приемат - ще получи известие по пажа. По Колелото мисля, че е предопределено един вид.

После попитах "Каква е ситуацията около нейното кандидатстване?" И тук изтеглих карти, които нямат нищо общо с първите:
      10 жезли, Дявол, 8 меча

Напрегната подготовка, до изнемога, пряко сили и ужасен, вцепеняващ страх. Това, което ме впечатли е противопоставянето между ведрите карти от първия въпрос и тези от втория.
      Имам обратна връзка: момичето е прието на последно класиране, след дълго чакане и съмнения дали да не се запише в друга специалност. Няколко други кандидати са сменили специалността и са се отказали да участват в надпреварата - така се оказало, че точно тя е класирана на последно място, но това, което иска и в университета който иска.